Maradék csomagolóanyag? Felesleges dobozok? Gyűjtse szelektíven!
Április 22-e a Föld napja. Ezen a napon a környezetvédők arra hívják fel a figyelmet, hogy mit tudunk tenni azért, hogy bolygónk az utánunk következő generációk számára is élhető maradjon. Ami ugyanis számunkra természetes – a tiszta víz, a levegő, a megfelelő élelem – az már most embertársaink tömegei számára egyáltalán nem az.
Ragasztószalaggal a biztonságos csomagolásért
A papír doboz manapság az egyik legpraktikusabb és legnépszerűbb csomagolóeszköz. Ami nem véletlen. Amellett, hogy biztonságos és jó a helykihasználása, még környezetkímélő is. Lezárásakor azonban érdemes figyelnünk arra, hogy a feladatra jó minőségű ragasztószalagot használjunk.
Itt a tavaszi nagytakarítás ideje!
Megérkezett a jó idő, és most, hogy túlvagyunk az óraátállítás procedúráján, délutánonként tovább örülhetünk a napsütésnek. Nemsokára itt van kedvenc tavaszi ünnepünk, a húsvét is – ami a legtöbb családban nem csak a pihenés, hanem az azt megelőző tavaszi takarítás időszaka is.
Csomagolás és munkavédelem: nálunk érdemes körülnézni!
Sokféle területen dolgozhatunk, de ha a mindennapokban fizikai munkát végzünk, akkor bizony fokozottan oda kell figyelnünk az egészségünkre. Ehhez az is hozzátartozik, hogy tevékenységeinkhez nem hétköznapi ruházatra van szükség, hanem olyan speciális öltözékre, amik megállják a helyüket a nehezebb körülmények között is.
Showing 1 to 4 of 34 (1 Pages)