Az évtized slágere: a papír raklap
Nem véletlen, hogy a papír alapú raklap manapság ennyire népszerű. Fa alapanyagú elődjéhez hasonlóan a mechanikai és logisztikai eszközökkel ő is kompatibilis. Strapabíró és praktikus. Legfőbb előnyét pedig azt jelenti, hogy a fából készült raklaphoz képest kisebb súllyal rendelkezik. Így különösen hasznos akkor, ha repülőgéppel történő szállításról van szó. Emellett az sem elhanyagolható szempont, ha választani kell, hogy tökéletesen környezetbarát.
Nálunk nem csak csomagolóanyagot vehet!
Tisztítsuk meg, tegyük szebbé környezetünket! Erre buzdított minket a Takarítás Világnapja, amelyet az ENSZ Környezetvédelmi Programja 1992-ben hirdetett meg először. Gondoljunk ezekben a napokban bolygónkra! Ha tudunk, csatlakozzunk valamilyen mozgalomhoz, amelynek célja, hogy tartósan szebbé, jobbá tegyük a közeget, amelyben élünk.
Munkavédelmi ruházat: speciális kesztyűkkel a kéz védelméért
A 21. században már teljesen természetes dolog, hogy fokozottan figyelünk arra, milyen alkalmakra milyen ruházatot viselünk. Viszonylag kedvező áron megkaphatunk mindenféle öltözéket, és teletömhetjük a gardróbot divatos és praktikus darabokkal. Még mindig hajlamosak vagyunk azonban elfelejtkezni leggyakrabban igénybe vett és mégis legigénytelenebbnek tűnő testrészünkről: a kezünkről.
Megnyitottuk első vidéki üzletünket!
Nálunk mindent megtalálhat, ami csomagolás! Két budapesti üzletünk után június 26-án megnyitottuk első vidéki boltunkat, Kecskeméten. 1991 óta folyamatosan, az Önök igényeihez szabva bővítjük kínálatunkat. Ha kecskeméti, vagy a környéken lakik, nézzen körül nálunk! Itt mindent megtalál, ami a szakszerű csomagoláshoz szükséges.
Showing 1 to 4 of 16 (1 Pages)