Csomagolóanyagok Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

 • Sztreccsfóliák

  A nyújtható v. stretchfólia (sztreccsfólia) nevéből eredően egy olyan nyújtható fóliát jelent, amely igyekszik visszaszerezni feszítés előtti állapotát, és ezáltal rögzíti a termékeket. Egységrakományok rögzítésére használják, de a háztartásban is éppoly elterjedt. Lineáris polietilénből, különböző PE keverékekből (poliolefinből), PVC-ből készül, PVC-ből ma inkább csak a háztartási fólia változat.

  A rakományrögzítő eljárások közül a legkedvezőbb anyag- és energiafelhasználást a nyújtható fóliás egységrakomány-rögzítés biztosítja.

 • Légpárnás fóliák

  A polietilén légpárnás fólia (más néven buborékfólia) a műanyag habok mellett az egyik leggyakrabban használt védő- és párnázóanyag ütésre érzékeny vagy sérülékeny termékek burkolására, csomagolására.

 • Pántolás

  A pántolás kéz a kézben jár együtt a dobozokkal. A dobozok zárására alkalmazott eljárás, mely során pántológép és pántolószalag alkalmazásával a dobozokat lezárják. Illetve termékek raklaphoz való rögzítésére is használják. A pántolás lehetővé teszi a biztonságos csomagszállítást.

  Pántoláshoz szükséges pántológépek, pántolószalagok kaphatóak termékkínálatunkban. 

 • Ragasztószalagok

  Ragasztási munkákhoz a ragasztószalagok elengedhetetlenek. Tartós ragasztószalagok a kreatív munkálatokhoz, ragasztási munkákhoz. Sokoldalú termékek, melyek alkalmasak dobozok lezárásához, tasakok zárására, padlójelölésre a legkülönbözőbb célokra. Raktárban, háztartásban, munkahelyen. Bárhol szükségünk lehet rá. 

 • Pergamenpótló papír

  Egy étvágygerjesztő csomagolás egészen biztos hozzájárul egy termék eladhatóságának sikeréhez.Pergamenpótló papírok évről-évre kedveltebb a vevők körében, ennek oka a papírok kiváló zsír-, és vízállósága, mely különösen a tej-, sütő-, és húsipar számára követelmény.

  A papír nem zavarja meg a termék élvezetét, mert íz-, és szag semleges. Alkalmas más termékekkel való társításra is.

 • Kalapcsomagoló

  Ennek a papírfajtának a mai megnevezése nem fedi az eredeti jelentést. A kalapdivat általánossá válásakor a XX. század első évtizedében kalapok fogyasztói csomagolására használták. Ma csökkent az eredeti célra való felhasználás, és előtérbe kerültek más felhasználási területek: pld: kenyércsomagolás, térkitöltés, alkatrészek csomagolása.

  Alapanyag meghatározás szerint egy oldalt simított 20-30 g/m2-es részben fehérítetlen kémiai rostanyagból készült, enyvezett vagy enyvezetlen, natúr vagy festett színű vékonypapír. Felhasználási területei: Virág, ajándék, kenyér vagy egyéb termékvédő, díszítő csomagolására, íves kiszerelésben.

 • Nátroncsomagolók

  A kiváló víz,- és zsírálló tulajdonságú (köznyelveben zsírpapír-ként ismert) műszaki csomagolóanyag, melyet az ipar számos szegmensében alkatrészek, gépek egyéb fémipari anyagok csomagolására használnak.

  Megbízható védelem vas, acél korróziója ellen, továbbá alkalmas alumínium, króm termékek csomagolására.

 • Húscsomagolók
 • Légpárnás borítékok

  Áruk, áruminták postai feladásához nélkülözhetetlen a hatékony védelmet biztosító légpárnás vagy hullámpapír bélelésű boríték.

  Ideális csomagolása a nehéz vagy kényesebb tárgyaknak, pl. apró alkatrészek, kis törékeny tárgyak. A rugalmas belső réteg nyomástól, ütéstől, az erős nátronpapír borítás a külső szennyeződésektől óvja a csomag tartalmát.

  A borítékok könnyen zárhatók és feliratozhatók. Kis tömege csökkenti a postai feladás költségeit.

 • Tépős nylon tasakok
 • Simítózáras tasakok

  Áttetsző tasakok különböző méretekben praktikus zárral, amelynek köszönhetően egyszerűen és könnyedén zárhatóak (légmentesen) és ugyanilyen könnyedén nyithatóak.

 • Ingvállas szatyrok
 • Sütőipari zacskók
 • Okmánytáskák

  Az öntapadó kivitelű okmánytáska segítségével a küldeményt kísérő számlát, szállítólevelet és egyéb iratokat közvetlenül az áruval együtt juttathatja el a címzetthez.

  A hazai postaforgalomban csomagküldés esetén az okmánytáska használata kötelező!

 • Szalagfüles papírtáskák
 • Szemeteszsákok

  A szemeteszsák, illetve kukazsák a hulladékok kezelésének mindennapi velejárója, így a vállalkozások mindennapjainak a része.

  Nálunk megtalálja a megfelelőt különböző méretekben és erősségben.

 • Egyéb