Hullámtermékek

A papírfeldolgozó ipar meghatározó termékei a hullámtermékek. A hullámpapírok elsősorban mozgáscsillapításra, párnázásra készülnek, mechanikai védelmet biztosítanak az áruknak, jó párnázó tulajdonságúak, ezért főképp műszaki cikkek burkoló csomagolására alkalmazzák őket. A hullámpapírlemez meghatározó alapanyaga a doboz gyártásnak, mivel az így ...

A papírfeldolgozó ipar meghatározó termékei a hullámtermékek. A hullámpapírok elsősorban mozgáscsillapításra, párnázásra készülnek, mechanikai védelmet biztosítanak az áruknak, jó párnázó tulajdonságúak, ezért főképp műszaki cikkek burkoló csomagolására alkalmazzák őket. A hullámpapírlemez meghatározó alapanyaga a doboz gyártásnak, mivel az így előállított termékek képviselik a merevfalú csomagolóeszközök legnagyobb hányadát.

Doboz a dobozban:

dobozbandoboz.jpgA következő doboz kollekciónk azért érdekes és praktikus, mert standard méretűek és egymásba illeszkednek. Így egy kis ajándék is nagy örömet tud szerezni, és kellő izgalmat rejteget magában míg sorra kibontogatja a dobozokat. Különösen ajánlott mindenféle ajándékozás alkalmával, ha nem egy szokványos csomagolási módszert szeretne.

 • 180x130x125mm
 • 200x180x140mm
 • 300x200x200mm
 • 305x225x250mm
 • 355x245x275mm
 • 400x300x300mm
 • 440x380x350mm

 

0001.jpgTF doboz, kartondoboz


Az egyik legegyszerűbb kivitelű doboz, fajlagosan kis anyag felhasználású, anyagától függően nagy teherbírású lehet (kiváló például költözéshez). A szárnyak a doboz alján és tetején középen záródnak (nem lapolódnak át), ragasztással, ragasztószalaggal, pántolással vagy tűzéssel zárják. Széleskörűen felhasznált doboztípus.

Mire jó a doboz?

A papír alapú csomagoló eszköz, a doboz felhasználási területe lehet iroda, raktár, saját lakásunkon belül is segíti rendben tartani a holmikat. Költözéshez, árukészlet szállításához a doboz nélkülözhetetlen csomagolási kellék.

És még...

"Szülinapi zsúr alkalmával sok meghívott kisvendég figyelmét kellett lekötnöm, szerettem volna olyan játékot, ami az iskolás gyermekeket is szórakoztatja, és anyagilag sem nagy megterhelés. Ezért azt találtam ki, hogy kérek rengeteg dobozt és kiteszem, hogy a dobozokat használják a gyerekek építőkockának vagy készítsenek játéktartó dobozt belőle. A lurkók nagyon kreatívan építettek dobozból és díszítették a dobozokat, nagy volt az öröm."

0002.jpgKimetszett doboz

Ha Önnek nagyobb mennyiségben, egyedi méretre lenne szüksége mi igény szerint megtervezzük Önnek a kívánt dobozt.
Kérjen tőlünk árajánlatot: wanapack@wanapack.hu

 

0003.jpgIrattároló doboz

Cégünk többféle méretű és anyagú, az adott irattárolási feladatnak legjobban megfelelő irattároló dobozt használ, illetve kínál.

 

0004.pngHullámpapírlemez

Papírból készült többrétegű termék, mely egy vagy több hullámosított papírréteget és sima ún. fedőrétegeket tartalmaz. Készítése során a hullámosított papírréteg (rétegek) két oldalról a hullámgerincek mentén a sima réteghez vannak ragasztva.

A hullámpapírlemez különféle iparágak igényeit elégíti ki kedvező tulajdonsága miatt:

 • kis önsúly
 • nagy szilárdság
 • jó áruvédelem a mechanikai erőhatásokkal szemben
 • alacsony szállítási költség (laposan szállíthatók és a felhasználási helyen állíthatók össze)
 

0005.jpgHullámpapírtekercs

A hullámpapírtekercs nem más, mint takarópapír hullámkartonból. A hullámpapírtekercs anyaga tartós, nehezen szakad, és nehezen ázik át, létrázható. 

Festésnél a padlóra helyezve védi azt a szennyeződésektől, mechanikai (pl. létra okozta) sérülésektől, illetve csökkenti a csúszásveszélyt, ellentétben a fóliával.

Költözésnél óvja bútorait a mechanikai sérülésektől, kevésbé érzékeny felületű tárgyak burkolására is kiválóan alkalmas.

 
Bővebben

Hullámtermékek Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

 • Dobozok, kartondobozok

  A lenti termékek dobozok illetve kartondobozok széles választékát nyújtják. Mikor lehet szüksége dobozokra? Például ha költözik, ha értéktárgyait szeretné megvédeni az ütődésektől, rázkódásoktól illetve sérülésektől. Vagy csupán csak otthonában szeretné rendszerezni kisebb vagy nagyobb dolgait. Ha költözés előtt áll, minimum 15-20 db nagyobb méretű dobozban célszerű gondolkodni. A kényelmes tárolás és biztonságos szállítás érdekében.

  A dobozok legfőbb előnyei, hogy használaton kívül lapra hajtva könnyen tárolhatóak. Egyedi méretben is kaphatóak, vagy legyárthatóak. Nagy teherbírással rendelkeznek. A dobozok mindig jól jönnek: tároláshoz, csomagoláshoz, szállításhoz!

 • Költöztető dobozok

  A költözés sosem egyszerű folyamat. Rengeteg tényezőt kell figyelembe venni, hogy olajozottan menjenek a dolgok. Ilyen például az értékeink, vagyontárgyaink épsége, és biztonságban történő szállítása is. Ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő méretű és darab számú dobozok beszerzése. Számos ingóságunk becsomagolásához költöztető dobozokra van szükségünk: könyvek, díszek, étkészletek, poharak, iratok stb. Az ideális költöztető doboz 5 rétegű, és különböző méretben kaphatóak. Erős anyagú, strapabíró és jó minőségű költöztető doboz használata segítségével értéktárgyaink nagyobb biztonságban lesznek a költöztetés során. 

 • Kimetszett dobozok
 • Irattároló dobozok
 • Hullámlemezek
 • Hullámtekercsek

  Lakásfestésnél nem csak a jó minőségű festék kiválasztására kell figyelni, hanem a festés során a lakás, a helyiség és a padló védelmére is gondot kell fordítani. Kiválóan alkalmas erre a hullámtekercsek használata. A hullámtekercsek a padlóra helyezve a festés ideje alatt megvédik a padlót a szennyeződésektől, illetve a mechanikai sérülésektől. A hullámpapírtekercs takarópapírként funkcionál. Tartós anyagú termék, strapabíró így nehezebben szakad el.

  A hullámtekercs jobb megoldás a védelemre, mint a fólia alkalmazása. Ugyanis a csúszásveszély kisebb. Így használata biztonságosabb.

 • Papír raklapok

  Speciális anyagok és különleges egyedi termékek

 • 5 rétegű dobozok,...
  Kimondottan nagy teherbírású dobozok, költőzés vagy nagyobb súlyú termékek szállítására, csomagolására.