Általános szerződési feltételek

A Wanapack Miniker Kft által üzemeltetett webáruház böngészésével és használatával Ön, mint Felhasználó kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a www.csomagoljunk.hu weboldal és webshop használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért.

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja.

Ön és az Üzemeltető közötti jogviszony kizárólag elektronikus úton jön létre, a Felek külön írásbeli szerződést nem kötnek.

Jelen Szabályzat mindenkor hatályos változata elérhető a weboldalon. Az Üzemeltető a Szabályzat megváltoztatásának jogát fenntartja, azzal, hogy a módosításokat ugyanezen a weboldalon közzéteszi. Ön az Általános Szerződési Feltételek tudomásul vételével elfogadja, hogy Önre nézve a weboldal használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes, és a szolgáltatás igénybevételével hatályos.

Üzemeltetői adatok
  • Cégnév: Wanapack Miniker Kft.
  • Székhely: 1211 Budapest, Szállító u. 4.
  • Üzlet: 1211 Budapest, Szállító u. 4.
  • Adószám: 10820586-2-43
  • Cégjegyzékszám: 01-09-262247
  • Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosfi cégbíróság
  • Szerződés nyelve: magyar
  • Elérhetőség: miniker@wanapack.hu
  • Telefon: +36 30 824-6461
Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház csomagolástechnikai és gasztro termékek csomagolásához tartozó műanyag termékeket eszközöket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek mintaboltunkban személyesen vagy online a webáruház szoftveren keresztül rendelhetőek meg. A házhozszállítás költségét nem tartalmazzák. Átvehetők házhozszállítással/személyesen/utánvéttel.

Áraink bruttó árak, az áfát és termékdíjat tartalmazzák.

Szállítási díjak

Szállítás díjak belföldre

A szállítási díjat a rendelés súlya és térfogata határozza meg.

Mivel az áruházunkban rengeteg eltérő méretű és változó súlyú termék található, ezért a szállítási díjat a gép automatikusan kikalkulálja. Ezáltal tudjuk biztosítani a csomagok optimális és legcélszerűbb összecsomagolását. Az egyedi vagy túlméretes termékeket csak e-mailben tudja megrendelni, egyedi kiszállítási áron.

Személyes átvétel esetén az átvétel díjmentes, minden más esetben Ön a megrendelt termék árán felül a szállítási költséget is köteles kifizetni. Személyes átvétel esetén jogosultak vagyunk meggyőződni az Ön személyes adatairól, annak meggyőződése végett, hogy a terméket az arra jogosult, azaz Ön, vagy meghatalmazottja veszi át. (Elker. tv. 13/A. (1) és (2) bekezdés)

A csomagokat a GLS futárszolgálat 8 és 16 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számlát (és a garancia levelet) a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A szállításból, így különösen a helytelen vagy hibás szállítási cím megadásából fakadó jogkövetkezményekért a felelősségünket kizárjuk. A szállításra és az azzal összefüggő adatkezelésre a futárszolgálat saját ÁSZF szabályzata irányadó, amely megtalálható a https://gls-group.eu/HU/hu/adatvedelmi-szabalyzat oldalon.

Regisztráció

Vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni.

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

A megrendelés folyamata (Regisztrált vásárlóknak)

1. A termék adatlapján rákattint a „Kosárba” gombra. Amikor a termék belekerül, megtekintheti annak tartalmát.

2. A vásárlás további folytatásához kattintson a „Vásárlás folytatása” gombra, mellyel visszakerül az iménti termék adatlapjára.

3. Járjon el az 1-es pontban leírtak szerint minden megvásárolni kívánt termék esetében.

4. Amikor minden óhajtott terméket elhelyezett a kosarában, kattintson a „Kosár” gombra a jobb felső sarokban, hogy megtekinthesse annak tartalmát. A felugró ablakban a termékeket törölheti, mennyiségüket módosíthatja.

5. Kattintson az „Ugrás a fizetéshez” gombra, hogy véglegesítse rendelését. A Kosár tartalmának megtekintése, illetve szükség esetén annak módosítása után kattintson a „Következő” gombra.

6. Amennyiben regisztrált vásárló, úgy a személyes -, számlázási - és szállítási adatlapon automatikusan megjelennek a regisztráció során megadott adatai. Amennyiben nem regisztrált vásárló, úgy töltse ki a megrendeléshez szükséges személyes -, számlázási - és szállítási adatokat, majd kattintson a „Következő” gombra.

7. Válassza ki a szállítási módot (GLS házhozszállítás vagy bolti átvétel). Bolti átvétel esetén jelölje meg, hogy melyik szaküzletünkben szeretné átvenni a megrendelt termékeit. Ezután válassza ki a fizetési módot is (utánvét/bolti átvételnél készpénz vagy bankkártya, SimplePay, átutalás), majd kattintson a „Következő” gombra.

8. Ezután a rendelés összesítőt látja. Amennyiben minden adat, beállítás megfelelő, kérjük olvassa el az Általános szerződési feltételeket, valamint az Adatvédelmi nyilatkozatot, és ha egyetért vele, fogadja el a jelölőnégyzet bepipálásával. Végül kattintson a „Megrendelés elküldése” gombra.

A megrendelés annak visszaigazolásával jön létre, amelyet az ügyfélszolgálat e-mailben/telefonon tesz meg. Amennyiben e visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül nem történik meg, úgy a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól (Elker. tv. 6. § (2) bek.), és a megrendelés nem jön létre.

Amennyiben a megrendelt termék, vagy a termék a megrendelés szerinti darabszámban nem áll rendelkezésre, erről a vásárlót a visszaigazolás során haladéktalanul tájékoztatjuk.

A rendelések feldolgozása munkanapokon 72 órán belül megtörténik.

A megrendelt termékek 3-5 nap alatt kiszállításra kerülnek.

A megrendelt terméket utánvétel esetén a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.

A megrendelésével kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhet.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli. Újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Elállás joga

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a magánszemély Felhasználó, mint fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, amelynek értelmében visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlására nyitva álló idő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön a megrendelt terméket átvette. Önt az elállás joga a szerződés megkötésének napja (megrendelés visszaigazolásának napja) és a termék átvételének napja közötti időszakban is megilleti, ez esetben a 14 nap a megrendelés visszaigazolásának napjától kezdődik.

Amennyiben Ön elállási jogával él, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve átadni. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha Ön a terméket a határidő lejárta előtt elküldi.

Elállás esetében a Wanapack Miniker Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli. Csak sértetlen, teljesen új, nem használt terméket áll módunkban elbírálás után visszavenni vagy jóváírni.

Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet

Elállási jog gyakorlásának menete

Ön az elállás jogát a „Kapcsolat” menüponton keresztül megküldött jognyilatkozatával, vagy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. sz. melléklet szerinti nyilatkozat minta felhasználásával írásban, levélben vagy e-mailben is gyakorolhatja, minden esetben hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Az elállási jognyilatkozat kézhezvételét haladéktalanul visszaigazoljuk.

Postai levél útján történő elállásnál, a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 14 nap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli.

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is a vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

Adatkezelés

A regisztráció során Ön a következő adatait adja meg:

Személyes információk

Családnév*

Keresztnév*

Email*

Jelszó*

Születési idő

Cím*: Utca/cégnév, postafiók; irányítószám*, város*, ország*

Otthoni telefon**, mobiltelefon**

A csillaggal jelölt adatok megadása kötelező. Az itt hivatkozott adatok az Ön személyes adatai, amelyet az Üzemeltető a jelen Szabályzat szerint hivatkozott adatvédelmi rendelkezések szerint kezel és tart nyilván.

A regisztráció mellett Önnek arra is lehetősége van, hogy az Üzemeltető hírlevél szolgáltatását igénybe vegye. Ezt az „Iratkozzon fel hírlevelünkre” blokkban teheti meg e-mail címének megadásával. Ön ezekről a szolgáltatásokról bármikor leiratkozhat, illetve fel-, és leiratkozását szabadon módosíthatja.

Akciós ár bevezetése esetén, Önt teljes körűen tájékoztatjuk az akcióval érintett termékkörről, az akciós árakról és az akció pontos időtartamáról.

A webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.

A webáruház böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó ip címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét), mely személyes azonosításra nem használható, de statisztikai célokat szolgál. A rendszer adatokat tárol a felhasználó számítógépén is úgynevezett sütik formájában (cookie). A sütik a felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenet idején élnek. A webáruház rendszer használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyezni szükséges, enélkül bizonyos funkciók működésképtelenek.

A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.

Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti, de ettől független módon törölheti magát az esetlegesen hírlevélre feliratkozottak listájáról, anélkül hogy regisztrációja törlésre kerülne. Hírlevélről leiratkozni levélben, e-mailben, vagy a hírlevelek alján található „Leiratkozás” link segítségével tud.

Az Üzemeltető, mint Adatkezelő az adatok megőrzése érdekében az adattároláshoz, feldolgozáshoz kapcsolódó informatikai és egyéb biztonságos adatkezelést elősegítő valamennyi intézkedést megteszi, biztosítja, a személyes adatokat zártan kezeli, és gondoskodik arról, hogy a jelen szabályzatban foglalt valamennyi rendelkezést a Felhasználó megismerhesse, és részére hozzáférhető legyen.

Az adatkezeléssel érintett tevékenységek és adatok köre a regisztráció során megadott adatokra terjed ki.

Személyes adat csak az adatkezelés céljával összhangban kezelhető. Az Adatkezelő a regisztráció során megadott adatokon kívül természetes személyazonosító adatokat nem tárol. Az Adatkezelő a regisztráció során megadott adatokat egy adatbázisban tárolja.

Az adatkezelés célja:

a) weboldal szerinti szolgáltatásnyújtás biztosítása, kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás a Felhasználóval, illetve a vevővel, a honlapon történő regisztráció, kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások igénybevétele céljából történő adatkezelés (számlázás) és

b) hírlevél kiküldésének alapjául szolgáló adatbázis kezelés, marketing, promóció, az Adatkezelő profiljába illő szolgáltatás színvonalának növelése, ennek érdekében végzett piackutatás és a fogyasztói szokások felmérése.

Az adatkezelés jogalapja: a Felhasználó önkéntes hozzájárulása. A Felhasználó a regisztrációval hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez.

Az adatkezelés időtartama: az ügyfélkapcsolat fennállásáig. Amennyiben a Felhasználó a hírlevél szolgáltatást is igénybe vette, ebben az esetben az adatok törlésére a Felhasználó hírlevélről történő leiratkozás iránti kérelmének beérkezése alapján, attól számított 3 napon belül kerül sor.

Az Adatkezelő részéről adattovábbításra a szállítás lebonyolítása érdekében kerül sor.

Jogorvoslati tájékoztatás

A Felhasználó tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését az Ügyfélszolgálat alatt megadott e-mail címen.

A Felhasználó kérelmére az Adatkezelő tájékoztatást ad az általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó adatairól és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik ismerhetik meg az adatokat, valamint a Felhasználó adatkezeléssel kapcsolatos jogairól és jogorvoslati lehetőségeiről is.

Panaszkezelés: A Felhasználó adatainak kezelésével kapcsolatos panaszát az Ügyfélszolgálat alatt megadott e-mailcímen küldheti el. Az Adatkezelő vállalja, hogy a panaszt annak beérkezését követő 15 napon belül kivizsgálja, és annak eredményéről a Felhasználót tájékoztatja.

Tisztelettel:
Wanapack Miniker Kft.