A hullámkarton dobozok - te milyen szemmel látod őket?

Milyen kritériumokat támasztunk egy kartondoboz felé? Te feltetted már magadnak ezt a kérdést?

Természetesen azt várjuk, hogy ne csak egyszerű csomagolóanyag legyen, hanem egy védelmi pajzs, mely átöleli értékeinket, megóvva azokat a lehetséges megpróbáltatásoktól, amelyekkel az úton találkozhat.


Azonban  a doboznak nemcsak praktikusnak kell lennie, de külső megjelenésében is tükröznie kell a feladót..


A hullámkarton dobozok nem csupán megfelelnek ezeknek a kritériumoknak, hanem túl is teljesítenek rajtuk.





De mi teszi olyan különlegessé ezeket a dobozokat?


Képzeld el, hogy egy kartondoboznak két élete van, egy igazi kettős személyiség: egy erős és tartós külső és egy gyengéd, mégis hatékony belső.


A belső réteg, amit a hullámos karton tesz ki, mint egy pajzs, megvédi a doboz belsejében található kincseket. Minél több réteg, annál több védelmet nyújt. A szállítás során ezek elegek ahhoz, hogy gondoskodjanak arról, hogy minden épségben érkezzen célba.


A külső pedig egyszerű, de nagyszerű: könnyedén címkézhető, logózható és akár mottó vagy idézet is kerülhet rá.



De miért válasszuk a hullámkarton dobozokat az egyszerű karton vagy a műanyag helyett? 


Az okok egyszerűek és meglepő érvekkel támasztják alá döntésünket.


Az első és talán legfontosabb az, hogy a hullámkarton dobozok sokkal többet nyújtanak, mint amit az első pillantásra gondolnánk. Az időjárás viszontagságai, az eső, a hó vagy a forró napok sem tudnak áttörni a pajzsukon.


Az egyszerű karton azonban túlságosan vékony ahhoz, hogy ellenállni tudjon.


De mi a helyzet a műanyag dobozokkal?


Védelem szempontjából ezek is megállják a helyüket, azonban jóval költségesebbek, mint a hullámkarton dobozok, emellett pedig nehezebbek is, ezzel a rakodást körülményesebbé téve.


És a legjobb rész? 


Azok a dobozok, amiket a hullámkartonból készítenek, nemcsak erősek és strapabíróak, de újra is használhatóak. Csupán hajtogasd össze, kösd meg, és máris készen állnak a következő kalandra.


Azt sem érdemes elfelejtened, hogy a hullámkarton dobozok újrahasznosíthatóak, tehát az ökológiai lábnyomod mértékét is csökkentheted velük.


Hát nem csodálatos?



Legyen szó akár a gyakori postázásról, költözésről vagy online vállalkozásról, a hullámkarton dobozok mindig hű társaid lesznek az élet útján. 


Mert tudják, hogy egy doboz nem csak egy doboz: az életedet és az értékeidet hordozza.


Tehát, honnan érdemes beszerezni ezeket a különleges dobozokat?


Mi, a Wanapacknál olyan hullámpapírlemezekből készült dobozokat forgalmazunk, melyek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. Hiszünk abban, hogy szolgáltatásunk nem csak egyedi, de egyedülálló is Magyarországon. Ha értékeidet ránk bízod, biztos lehetsz benne, hogy azok sérülésmentesen érkeznek célba!


Te kinézted már a dobozod?