Doboz összerakás helyes és helytelen módon - VIDEÓVAL!

A dobozt helyesen összerakni egyszerű, azonban rejthet a folyamat hibázási lehetőségeket, ha nem vagyunk tudatában ennek a pontos praktikáival. Sokan nem ismerik azokat a lépéseket, amelyekkel strapabíróvá tehetik ezeket a csomagolóanyagokat.

Pedig a megfelelő csomagolás kulcsfontosságú a termékek és az értékek védelmében, és a szállítás során történő sértetlenségük érdekében, valamint az ügyfelek és címzettek elégedettségének megőrzése szempontjából.


Miért fontos, hogy minden lépését megfelelően végezzük? Mert így a csomagolás hatékony lesz, nem fog félúton szétesni még akkor sem, ha nem mindig bánnak vele kesztyűs kézzel.





Így NE hajtogasd össze a dobozt

A legtöbb csomagolási hiba az egyszerűnek tűnő lépések elmulasztásából származik. 


Például, ha a dobozt helytelenül választjuk ki vagy hajtogatjuk össze, az könnyen vezethet a tartalom sérüléséhez.


A következőkben megmutatjuk, hogyan válaszd ki, és hajtogasd össze a dobozodat helyesen:



  • A doboz anyaga rendkívül fontos. Győződj meg róla, hogy a doboz anyaga elég erős ahhoz, hogy kibírja a szállítás során esetlegesen rá nehezedő terhelést - mi a hullámkarton dobozokat ajánljuk!


  • Ne válassz túl nagy vagy túl kicsi dobozt a csomagoláshoz. A megfelelő méret kiválasztása segíti a termék biztonságos elhelyezését és minimális mozgolódását a szállítás során.


  • Minden doboznak vannak részletes összeállítási utasításai, amelyek segítségével könnyedén összerakhatod ezeket. Soha ne hagyj ki egy lépést sem, mert ez könnyen vezethet hibákhoz.



Így NE ragaszd össze a dobozt

A ragasztószalag megfelelő használata szintén kulcsfontosságú a csomagolás biztonságossága szempontjából. Íme néhány tipp, hogy hogyan használd helyesen:


  • Ha úgy érzed, hogy a doboz megerősítésre szorul, ne sajnáld a ragasztószalagot. Alkalmazz többrétegű ragasztást a doboz minden szegleténél és oldalánál.


  • Győződj meg róla, hogy a doboz és a felületek, amelyekhez a ragasztószalagot használni fogod, tiszták és szárazak. Ez növeli a ragasztószalag tapadását.


  • Miután felhelyezted a ragasztószalagot, gyakorolj rá némi nyomást, hogy biztosan rásimuljon a felületekre. Ez segít elkerülni a levegőbuborékok kialakulását és biztosítja a szoros tapadást.




Nézd meg videóban, hogyan csináljuk Mi!

A legjobb módszer a tanulásra az, ha látod, hogyan kell valamit helyesen csinálni. 

Ezért készítettünk egy részletes videót, amely bemutatja, hogyan kell szakszerűen összerakni a dobozodat.

Nézd meg a videót, és légy biztos abban, hogy mindig megfelelően csomagolod a termékeket!


Nézd meg videóban, hogyan csináljuk Mi!